a

8:00 - 13:00

ساعات کار ما شنبه تا پنج شنبه

09113824409

برای مشاوره رایگان با ما تماس بگیرید

اینستاگرام

تلگرام

جستجو
منو
 

معرفی شهر تالش

خصوصیات حقوق خصوصی بین المللی از نظر عناصر خارجی.
a

تالش، دومین شهرستان پرجمعیت گیلان

شهرستان تالش از شهرستان‌های استان گیلان در شمال ایران است. جمعیت شهرستان تالش ۲۰۰۶۴۹ نفر است (سال ۱۳۹۵) که دومین شهرستان پرجمعیت استان گیلان پس از رشت است و مرکز آن شهر تالش با جمعیت بیش از ۵۴٬۱۷۸ نفر است. این شهرستان دارای ۴ بخش بنام های مرکزی، اسالم، کرگانرود و حویق می باشد.

ساحل دریای خزر

جنگل‌های سرسبز تالش

جمعیت تالش

شهرستان تالش در غرب استان گیلان با کوهستان‌ها و طبیعتی زیبا و دشت‌های دل‌انگیز و با واقع شدن در سواحل دریای خزر قطب اکوتوریسم ایران محسوب می‌شود.
این شهرستان از شمال به آستارا، از شرق به دریای خزر (مرز آبی با کشورهای حاشیه دریای خزر)، از غرب به استان اردبیل و از جنوب به شهرستان رضوانشهر محدود می‌شود.

این شهرستان در دو بستر متفاوت از نظر توپوگرافی قرار گرفته‌است. بخشی از شهرستان کوهستانی است و در امتداد کوه‌های مرتفع تالش درجهت شمالی ـ جنوبی کشیده شده‌است و قسمتی دیگر، جلگه‌ای است که به صورت نوار باریکی بین کوهستان و دریای خزر واقع شده‌است.خاویار دریای خزر شهرت جهانی دارد و شهرستان تالش رتبه نخست تولید ماهیان خاویار در کشور را دارا است و بخش قابل توجهی از محصولات آن به خارج از کشور صادر می‌شود. تالش رتبه اول در تولید تنباکو در کشور و با داشتن بیش از نیمی از باغ‌های کیوی استان گیلان معادل ۲ هزار و ۸۰۰ هکتار بزرگترین تولیدکننده کیوی در ایران و منطقه است. و همچنین رتبه اول تولید ازگیل، ترب، عسل، گردو و فندق در گیلان می‌باشد.
برنج تالش یکی از با کیفیت ترین برنج های حال حاضر کشور و حتی جهان می باشد که بخاطر کیفیت بی نظیرش طرفداران خاص خودش را در بازار دارد.

ازگیل تالش

خاویار تالش

برداشت برنج در تالش

شهرستان تالش درحدود ۱۷ هزار هکتار شالیزار برنج دارد.

بعلت اینکه تالش قطب تبادل تجاری برنج در سطح کشور می باشد بیش تر شالی های استان نیز در کارخانجات برنجکوبی تالش تبدیل به برنج سفید میشوند، از این رو میزان تقاضای برنج کوب و تولید تالش از جانب بازارهای کشور بسیار بیش از سایر شهرهای تولیدکننده برنج کشور می باشد.

تالش دارای ۱۰۲ کارخانه برنجکوبی و ۶۷ کارگاه سورت و بسته بندی بوده و تا پایان سال ۱۴۰۰ تعداد ۶۵۲ نفر دارای جواز کسب برنج فروشی در شهرستان تالش هستند.